085 - 432 00 29

Letselschade advocaat nodig in Dieren?

Aansprakelijkheid bedrijfsongeval in Dieren

Een bedrijfsongeval kan verschillende oorzaken hebben, maar wie kan aansprakelijk gesteld worden voor het ongeval op de werkvloer? Vaak is dit de werkgever. Dit komt omdat de werkgever een zorgplicht heeft. De werkgever moet ervoor zorgen dat de werkvloer veilig is. Er moet daarbij nagedacht worden over alle mogelijke gevaren. Doet de werkgever dit niet, dan heeft hij of zij de kans dat hij aansprakelijk gesteld wordt. De reden hiervoor is dan dat de werkgever niet voldoende veiligheidsmaatregelen heeft getroffen.

Het is belangrijk u te laten informeren over de wetgeving omtrent een arbeidsongeval. De letselschade advocaten van De vakman in Dieren kunnen u op de hoogte stellen. Naast de hevigheid van het ongeval krijgt u ook nog te maken met spanningen tussen u en uw werkgever of uw werknemer. Door onze omvangrijke kennis en kunde weten wij hoe we om moeten gaan met dit soort gevoelige situaties.

Werkgever aansprakelijk stellen voor arbeidsongeschiktheid

Als u uw werkgever aansprakelijk wilt stellen moet u bewijzen dat het ongeval daadwerkelijk tijdens uw werk plaatsvond. Uw werkgever kan tegen u in gaan, dus u moet zeker van uw zaak zijn. Nadat is vastgesteld dat het ongeval tijdens het werk plaatsvond, dan zal de werkgever moeten bewijzen dat hij aan de zorgplicht heeft voldaan. Is dit niet het geval, dan is uw werkgever aansprakelijk en kan u bij uw werkgever een schadevergoeding claimen.

Neem tijdig contact met ons op om een conflict met uw werkgever te voorkomen. Wij zullen uw situatie in kaart brengen en u informeren over wat u van ons kunt verwachten.

Waarom kiest u voor ons?

  • Betrokken, laagdrempelig en begripvol
  • Focus op u als slachtoffer
  • Vasthoudend en creatief

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken van letselschade

• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongevallen
• Medische behandelingen
• Geweldsdelicten
• Sportongelukken
• Onrechtmatig overheidsoptreden

Werkgebied

Deventer, Wageningen, Velp, Veenendaal, Ede, Zetten, Didam, Zevenaar, Dieren, Doesburg, Doetinchem, Zelhem, Laag-Keppel en Elst.

Hoofdvestiging