085 - 432 00 29

Letselschade advocaat nodig in Dieren?

Slachtoffer van een verkeersongeval in Dieren?

Bent u betrokken geraakt bij een verkeersongeval in Dieren of in de omgeving van Dieren? Als het verkeersongeval niet uw schuld is en u schade heeft opgelopen, kunt u hiervoor een vergoeding krijgen. Uw specialist op het gebied van letselschade van Balans Letselschade in Dieren helpt u van begin tot eind met het indienen van een schadeclaim. Een aanrijding in Dieren of in de omgeving van Dieren kan vervelende gevolgen hebben. Een whiplash of een andere aandoening kan ervoor zorgen dat u arbeidsongeschikt raakt of dat u te maken krijgt met veel medische kosten. Deze schade kunt u verhalen op de aansprakelijke partij.

Vergoeding na een verkeersongeval

Als u letselschade heeft opgelopen als gevolg van een verkeersongeval in de regio Dieren, kunt u een letselschadeclaim indienen. Schakel hierbij de hulp in van een letselschadespecialist. Wij zijn uw letselschadespecialist in Dieren en in de gehele omgeving van Dieren. Na een verkeersongeval heeft u waarschijnlijk al genoeg aan uw hoofd. Laat het indienen van een schadeclaim daarom met een gerust hart aan ons over. Wij zorgen ervoor dat u de vergoeding krijgt waar u recht op heeft. Doordat onze advocaten zijn aangesloten bij verschillende verenigingen, garanderen wij u professionele dienstverlening. Neem na een verkeersongeval vrijblijvend contact op voor meer informatie. Wij helpen u graag.

Uw letselschade advocaten

Bij Balans Letselschade kunt u terecht bij Arjan Rittersma, Riek Mollema-de Jong en Huib Staal. Zij zijn uw letselschade advocaten in de regio Wageningen.

"Gezondheid, schadevergoeding, verzekeringen en uitkeringen, dat zijn de onderwerpen waar we ons dagelijks mee bezighouden. Ons doel is om te zorgen voor een kwalitatief goede schaderegeling voor slachtoffers, onze cliënten. Wij kijken met veel begrip naar uw zaak."

Waarom Balans Letselschade?

  • Betrokken, laagdrempelig en begripvol
  • Focus op u als slachtoffer
  • Vasthoudend en creatief

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken van letselschade

• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongevallen
• Medische behandelingen
• Geweldsdelicten
• Sportongelukken
• Onrechtmatig overheidsoptreden

Werkgebied

Deventer, Wageningen, Velp, Veenendaal, Ede, Zetten, Didam, Zevenaar, Dieren, Doesburg, Doetinchem, Zelhem, Laag-Keppel en Elst.

Hoofdvestiging